Angelica Aurell
Efter att ha lämnat Alma på förskolan var det dags för möte med en mäklare. Vi vill gärna flytta till en större lägenhet och det betyder ju såklart att vi ska sälja vår. Egentligen älskar jag vår lägenhet men den har blivit för liten för oss så det finns inte så mycket val än att flytta. Jag hoppas att det dyker upp något spännande objekt snart!

När mötet var klart träffade jag Angelica och hennes söta son Nico på Gretas. Jag hade redan ätit frukost men några scones och kaffe har ju aldrig skadat… Både jag och Angelica är på väg att lansera varsin sajt så vi bollade ideer och hjälpte varandra. Det är verkligen guld värt! Jag hoppas att jag kan lansera min sajt i nästa vecka och jag längtar efter att få höra er feedback.

Angelica Aurell

Angelica Aurell

Angelica Aurell

Etiketter: ,