8 manader barn Newbie Pretty Ballerinas Angelicas Closet.jpg8 manader barn Newbie Pretty Ballerinas Angelicas Closet.jpg

Kläder från Newbie och skor från Pretty Ballerinas

Idag blir Livia 8 månader! Det har hänt så mycket i hennes utveckling de senaste två veckorna. Livia är en bestämd liten tjej men som har lätt till skratt. Här är de senaste punkterna i hennes utveckling;

  • Hon började krypa för 1,5 veckor sedan och nu är hon riktigt snabb. Livia kryper mest som en militär med armbågarna åt kanterna och det ser rätt roligt ut. Om hon får välja vill hon helst krypa till hallen eller till stora badrummet men jag är inte lika förtjust om vi säger så.

  • Livia har sovit bra under en lång tid men nu har hon börjat vakna tidig morgon runt 4. Hon är hungrig och ska ha mat på en gång! Man märker att hon växer och behöver mer energi. Vi har precis börjat med välling på kvällen så vi håller tummarna att det gör att hon sover längre igen.

  • Hon tycker väldigt mycket om mat. Om hon inte får äta när vi äter blir hon arg. Hennes favorit verkar vara potatis, majs och kalkon från Hipp. Gröt är inget hon verkar gilla.

  • Hon har kort stubin och kan bli vansinnig om man tar bort något hon inte får leka med. Så arg att hon nästan skakar av ilska. Som tur är går det över rätt snabbt.

  • Livia “pratar“ mer och längre. Jag tror att hon kommer säga sitt första ord snart. Eller så är det bara önsketänkande haha.