Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell parlor rosett stil.jpgAngelica Aurell parlor rosett stil.jpg

Pärlor och rosetter är helt min melodi. Örhängen ovan kommer från Lindex och är ett gammalt köp. Jag använder oftast paret när jag har hästsvans och man känner att man vill ha någonting extra. Det är kul för jag brukar få massor med komplimanger för örhängena och många tror att det är något lyxigt varumärke.


parlor rosett svart.jpgparlor rosett svart.jpg

Halsband Kenneth Jay Lane 690 kr / Örhängen Sophie by Sophie 490 kr / Ullbasker Åhléns 199 kr / Skinnhandskar WERA 399 kr / Boots Miu Miu 5700 kr / Highlighter Edward Bess 260 kr / Örhängen hoops Meadowlark 1900 kr / Rosett med pärlor Jennifer Behr 810 kr / Pannband i cashmere Madeleine Thompson 740 kr

Pärlor är svårt att överdosera men om man har alldeles för mycket accessoarer och smycken med pärldetaljer är det lätt att den där lyxiga känslan försvinner. Däremot tycker jag att man kan ha många halsband och örhängen på samma gång i kombination med en stilren outfit. Med just rosetter ska man vara lite aktsam. Jag tycker att en detalj per outfit gäller. Så inte rosett på handskar, skor och i håret samtidigt. Enligt mig ska det bara vara en liten detalj som fångar ögat. Då blir det allra bäst!