Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell mode stil.jpgAngelica Aurell mode stil.jpg


Angelica Aurell DAY stil Alexander McQueen.jpgAngelica Aurell DAY stil Alexander McQueen.jpg


Angelica Aurell stil mode modeblogg.jpgAngelica Aurell stil mode modeblogg.jpg


pumps svarta.jpgpumps svarta.jpg

Skjorta Hunkydory Byxor Wera Kavaj DAY Birger et Mikkelsen Pumps Karmine Väska Alexander McQueen

Något som jag fortfarande inte kan ha efter senaste graviditeten är mina byxor. Det är få par som passar, rättare sagt två, och igår bestämde jag mig för att köpa ett par nya byxor. Jag gick förbi Åhlens av en slump och hittade ett par beiga på Wera. Jag har samma modell i svart sedan innan men de är fortfarande lite för små. Nu jag gick upp en storlek och valde beige, tycker att de är så fina! Modellen har stretch i midjan (så skönt!) och två fickor bak. I nästa vecka ska jag gå till skräddaren och lägga upp benen ca 2 centimeter men under tiden har jag bara vikt upp byxorna.

Idag matchar jag byxorna med en vit skjorta, kavaj och pumps men lagom till hämtning på förskolan bytte jag upp till ett par mer lekvänliga skor…