IMG_2879.jpegIMG_2879.jpeg


IMG_2899.jpegIMG_2899.jpeg


IMG_2894.jpegIMG_2894.jpeg


IMG_2887.jpegIMG_2887.jpeg

Tavla The Crown Prints Sänghimmel Spinkie Säng Troll Puff med förvaring Kids Concept Enhörning Jellycat Lampa Heico Sittpuff Jotex Matta Ellos Moped Barbie

Såhär det ser ut i Almas del av sovrummet. Hennes säng står bredvid garderoben och det har blivit en mysig hörna där. Sänghimmeln köpte vi för ungefär ett år sedan och Alma älskar den. Guldkronan på toppen gör verkligen det där extra. Vi har tänkt att köpa en likadan till Livia, tror hon skulle bli så glad! Livias säng står där jag fotograferar och jag ska försöka få till en bra bild på hela rummet någon dag snart. Tjejerna sover sedan en tid tillbaka i samma sovrum och det fungerar mycket bättre än när de sov i enskilda. Hurra för det!