Inlägget innehåller affiliatelänk

Klänning KappAhl Pumps Karmine Armband J.Crew

Vilken kväll det blev igår! Först mötte jag upp Anna-Karin på Strand och sedan gick vi tillsammans till Dramaten där KappAhl hade ett mingel. Jag passade på att klä upp mig lite och hade på mig en lila klänning signerad KappAhl som man kan använda på tolv olika sätt. På plats träffade jag flera vänner och bekanta och vi skålade och tog lite bilder i fotoautomaten.

Lite senare på kvällen gick vi vidare till Cervera som hade julfest i deras flagship store i korsningen Sveavägen / Kungsgatan. Där åt jag årets första julgodis och spanade in alla fina nyheter från Cervera.

Med Anna-Karin och Lina 

Ser man discokulor vet man att det blir en bra kväll

Den här klänningen kommer användas mycket! Nästa tillfälle tror jag blir bara som kjol med en vit skjorta till.