Bor du i Stockholm och letar praktik? Nu har du chansen att få komma till mitt jobb och praktisera! Vi letar efter fyra härliga personer som har ett intresse för mode och sociala medier. Kravet är att du ska gå i gymnasiet (alternativt gjort klart dina gymnasiestudier) och har tillgång till en egen laptop. Praktiken här på Mylovebasket sker under en till två veckor, du kommer bland annat få lära dig tjänsten och fungera som en fokusgrupp.

Det känns jättekul att kunna erbjuda detta eftersom jag varje vecka får mail från bloggläsare som söker praktik. På FameAds/Mylovebasket har jag titeln social media manager och jag älskar mitt jobb. Praktiserar du här får du hänga med ett riktigt härligt gäng, det kan jag lova!

Om du är intresserad så maila mig direkt på angelica@fameads.com eller angelicas.closet@hotmail.com med lite information  om dig själv samt vilka veckor du har praktik.