Q: Hur träffades du och killen och hur länge har ni varit ett par? Några semesterplaner inför sommaren, resor eller så?
A: Vi träffades första gången på Rose och har träffats till och från under ett och ett halvt år. Vi blev ett par nu i mars, samtidigt som vi åkte till Florens tillsammans. Jag ska åka till Skåne med pojkvännen ett par dagar och sedan flyger vi ner till Palma och stannar där i två veckor, ska bli härligt!

Q: Jag undrar lite om din kille Johan, vad är hans bästa egenskap?

A: Åh, han är underbar på många sätt! Glad, social, inspirerande och får mig att känna mig glad och speciell.

angelicas closet

Q: Vad har du för dåliga egenskaper? Vill du också ha barn tidigt som Isabella?

A: Jag är väldigt envis! Nu är jag ju två år äldre än Isabella så jag vet inte om det räknas som tidigt fortfarande. Jag fyllde 25 i april och vill nog ha barn innan jag fyller 30 men man vet ju aldrig.

Q: Varför ler du aldrig på bilder?

A: Det är inte medvetet men oftast blir det inte så. Har ingen inövad smile pose haha!

Q: Hur ofta brukar du fylla dina läppar?

A: Jag får den här frågan ofta men jag har inte fyllt mina läppar sedan början på 2011. Just nu har jag inget behov av det men kan tänkta mig att göra det igen i framtiden. Mitt resultat har hållt så bra och har hittills varit permanent!