angelicas closet
Jag började min morgon med Bindefelds traditionella julgransfrukost på hotell Birger Jarl. Det här var tionde året i rad och jag har varit på flera dessa innan, det är en mysig tradition där man äter en god frukost och spanar in julgranar designade av Sveriges modeelit. Det här året hade bland annat Therese Zetterberg, Naim Josefi, Robert Nordberg, Ida Lando och Elin Almedar från Stylein.

Min stora favorit var Zettbergs julgran som dekorerats med miniatyrer av märkets bästsäljare. Magiskt med en gran med spets och tyllklänningar! Jag skulle gärna ha ett par miniklänningar i vår gran hemma tillsammans med traditionella kulor. En annan favorit var Naims med ett Eiffeltorn i toppen och detaljer som saxar och måttband i grönt.

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet