angelicas closet
angelicas closet

Genom flera bloggläsare fick jag tips om SkinCity och att man där kunde göra ett hudvårdstest online. Jag som har acne känner att jag vill ha alla tips som går att få så jag gjorde deras test. I slutet kan man skicka med en bild på sin hy och jag kan säga att det kändes rätt traumatiskt. Jag ”glömmer” ofta bort att jag har acne men när man ser en bild på sig själv osminkad blir det så realistiskt…

Jag fick iallafall tips om fem produkter från Jan Marini men bestämde mig för att köpa tre av dessa, en rengöring, ett serum och en skyddande ansiktscreme. Jag vill komplementera med fler produkter men jag börjar såhär för att känna av märket och hur dessa fungerar på mig. Jag har hört gott om Jan Marinis produkter så det ska bli spännande! Självklart lovar jag att återkomma med en recension om cirka två till tre veckor.