angelicas closetangelicas closet

angelicas closet

Jag har alltid beundrat människor som engagerar sig i sina medmänniskor, inte bara här i Sverige utan runt om i hela världen. Det låter enkelt men det är faktiskt få som tar sin tid till att hjälpa andra som inte har det lika bra. Min mamma är en sådan person, hon brukar hjälpa fattiga i Stockholm på julen och när jag yngre åkte hon till Zambia i tre månader för att jobba med deras sjukvård. Detta har såklart inspirerat mig och för tre år sedan var jag helt inne på att starta en välgörenhetsorganisation, jag insåg dock att det var att ta vatten över huvudet men i framtiden vill jag såklart engagera mer än att skänka pengar då och då.

Igår var jag på ett födelsedagsmingel där födelsedagsbarnet absolut inte vill ha blommor eller presenter. Ville man ge något så skulle det vara en donation till ett barnhem i Uganda som han hjälper. Väldigt vackert och visar att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Vill du hjälpa till såhär i jultider så är ett tips att skänka en slant till Musikhjälpen. Om jag minns rätt så är sista dagen idag!