angelicas closet
Januari Februari Mars Flög till Amsterdam för modeveckan där Maidenform hade sin första visning. Gick på många fester och events under månaderna. Jag och Johan åkte på våran första resa tillsammans som gick till vackra Florens.

angelicas closet

April Maj Juni Jag fyllde år 25 år och firade detta på Nobis. Njöt av vårsolen. Gick många powerwalks runt Djurgården. Firade midsommar i Saltis. Började jobba på zanox och åkte till Berlin för workshops och fest. Var på bröllop i Torekov med Johan.

angelicas closet

Juli Augusti September Var i Skåne med Johan. Hade en festnatt i Båstad. Åkte till Deia och hade två underbara veckor där. Bella och Odd gifte sig. Stockholm fashion week. Angelicas Closet blev mobilanpassad. Reste till Wien tillsammans med min mamma.

angelicas closet

Oktober November December Johan friade till mig den 18 oktober på Ystad Saltsjöbad! Jag var i Berlin två gånger med jobbet. Plåtades i Esprits höstkollektion och bilderna visades sedan på Riche. Jag och Johan åkte till Rom. Gick på pressvisningar. Hade förlovningsfest. Firade jul med familjen och åkte sedan till Skåne. Spenderade mellandagarna i Milano och nyåret i Lugano.