angelicas closet
Igår besökte jag och mamma Grand Hotels bröllopsmässa. På plats fanns massor med utställare med allt från brudklänningar och skor till dekorationer och desserter. Om jag ska vara helt ärlig så var det alldeles för mycket för min smak. Det är för mycket gulligull! Jag insåg med en gång att mitt tänk om en mer enkel brudklänning är rätt för mig, det blir alltså ingen fluffig tyllbakelse med strass. Jag vet att jag vill ha en djup urringning i ryggen, spetsöverdel och lätt chiffong nedtill – nu gäller det bara att hitta den!

Vi har inte bokat vår festlokal än men ska försöka ordna det så snart som möjligt. Mitt mål är att ha det klart i början på februari! Min mamma tycker att vi ska boka Spegelsalen på Grand Hotel, lokalen är otroligt vacker men det känns lite opersonligt eftersom det är så mycket bröllop där… Jag tar mer än gärna emot förslag på lokaler i Stockholm!

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet