j lindeberg fw14 7
Igår visade J Lindeberg upp höstkollektionen i Båthall 1 på Djurgården. Kollektionen går under namnet Artic Black och är inspirerad av havets mörka djup där maneterna rör sig mystiskt och elegant. Färgpaletten är mörk med mycket svart och vinrött, vi ser en hel del läder och metallic och hela kollektion känns elegant rock and roll. Tummen upp!

Jag hade möjlighet att gå backstage innan visningen och i det här inlägget hittar ni mina favoriter! Jag är speciellt besatt av två väskor, en metallic med spänne och en svart med gulddetaljer. En annan favorit är en glittrig kavaj som skymtar på andra bilden.

j lindeberg fw14 8

j lindeberg fw14 9

j lindeberg fw14 10

j lindeberg fw14 11

j lindeberg fw14 12

j lindeberg fw14 14

j lindeberg fw14 16

j lindeberg fw14 17

j lindeberg fw14 19