angelicas closet
Nu äntligen är det dags för ballerinaskor! Jag har verkligen längtat efter att få använda mina par och självklart kommer jag att shoppa några nya godbitar för säsongen. Det finns många fina par att välja mellan och jag är bland annat ute efter ett par rosa. Eftersom jag äger rätt många ballerinaskor brukar jag få en hel del frågor om dessa så nedan hittar du mina bästa tips!

angelicas closet

Hur ska man då tänka när man shoppar ballerinaskor?

1. Köp bara par i äkta skinn, det är skönast, håller under flera säsonger och låter fötterna andas. Mjuk mocka är som en dröm!

2. Titta på uppbyggnaden. Alla ballerinaskor är inte uppbyggda på samma sätt och vissa modeller passar bättre än andra. Personligen gillar jag par med en minimal klack så att man får ett litet lyft, helt platta skor går bort.

3. Lär dig dina märken. Välj Pretty Ballerinas om du vill välja mellan massor av färger och vackra detaljer, min stora favorit när det kommer till ballerinaskor! Gabor har bekväma par med mjuka sulor. Kiomi har prisvärda par.

4. Variera dig. Om du gillar ballerinas lika mycket som jag gör är det bra att ha minst tre par att variera sig mellan. Det är inte bara för att det är kul med flera par utan skorna mår bra av att få vila ibland.

5. Vårda dina skor. Många ser ballerinaskor som slit och släng men tar du hand om dina skor håller paren flera säsonger. Se till att impregnera skorna med jämna mellanrum och om det behövs, använd gärna skocreme. Om du känner dig osäker – be om tips hos en skomakare!