angelicas closet

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Hej Angelica! Vi har liknande stil och jag skulle gärna vilja få tips på klänningar som passar sig till jobbet. Jag jobbar på kontor och föredrar klassiska plagg och färger.

Svar: Jag älskar att ha klänningar på jobbet och precis som med alla kläder är det vanlig vett och etikett som gäller. Välj en klänning som inte är för kort eller urringad, du ska känna dig bekväm och kunna röra dig utan att vara rädd att en kroppsdel tittar fram. Välj material som inte skrynklar sig så fort du sätter dig ner och ge klänningen en mer personlig touch med olika smycken.

Ovan har jag valt ut åtta fina klänningar som jag gärna skulle ha på jobbet. Min personliga favorit är nog nummer 8 som kommer från M Michael Kors. Hoppas att du hittar någon godbit som du gillar!