angelicas closet
Jag och Angielina hade fyra underbara dagar i Amsterdam! Vi har promenerat runt mycket, besökt van Gogh Museum, festat, shoppat och haft vinluncher och middagar på uteserveringar. Måndagen var vår sista dag och på eftermiddagen tog vi ett glas champagne på Amstel Hotel där man har en vacker utsikt över floden. När jag besökte Amsterdam första gången var det snöstorm så det var fantastiskt att se staden under sommaren!

När man hör Amsterdam är det lätt att tänka på Red light district och den konstanta doften av gräs men staden är så mycket mer än så. Det finns museum i världsklass, bra shopping och det är väldigt mysigt att promenera längst kanalerna. Att det växer blommor överallt är inte helt fel det heller…

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet