angelicas closet

angelicas closet
Bilder av David Burton för Elle Italia

Nu är det inte allt för lång tid kvar till vårt bröllop och jag har väldigt många tankar i huvudet. Man vill ju att allt ska bli perfekt och försöka slippa stressa ihjäl sig samma vecka som bröllopet. Just nu funderar jag mycket på:

Har vi ordnat allt? Nej. Vi har fortfarande ett par punkter kvar och det är svårt att inte bli stressad. Både jag och Johan tänker ”vi tar det sen” men snart finns det inte så mycket tid kvar.

Ugly cry face. Jag kan vara en väldigt känslosam person och när jag gråter så gråter jag. Inga perfekta tårar som romantiskt rinner ner för kinden utan nu pratar vi vattenfall. Jag läste det här inlägget hos Tess och kände direkt igen mig. Jag har självklart ingenting emot att gråta under cermonin men vill helst inte ha ugly cry face på alla bröllopsbilder.