angelicas closet
Igår var det min möhippa och jag hade en otroligt rolig dag med massor av skratt! Det hela började när jag stod i köket i min morgonrock och skulle precis göra frukost när ytterdörren öppnas och in stormar mina vänner. Jag blev så överraskad och glad! Dagen började med champagnefrukost och sedan fick jag sätta på mig en riktigt ful outfit med ett par vita leggings och en vit lackväska. Det var inget fashionmoment. Jag fick ge mig ut på stan och fick bland annat order om att be främmande killar att fota min outfit.

Efter mina pinsamma uppdrag blev det lunch på Riche (där jag fick byta till mina egna kläder), en klass i stripchair, en god middag hemma hos mig och sedan hade tjejrna bokat bord på Rose där vi festade till stängning. Några av tjejerna sov över och på morgonen åt vi en stor frukost tillsammans men jag har inte rört mig många meter idag.

Jag är så glad och tacksam att jag har så fina vänner!