angelicas closet

Bild av Amber Grey

Ett ämne som konstant dyker upp när man berättar att man ska gifta sig är dieter. Jag kan inte räkna hur många gånger jag har fått frågorna Du går väl på diet nu? och Du måste väl ligga i hårdträning inför bröllopet?. Nej, jag går inte på någon diet och nej jag ligger inte i hårdträning. Jag håller samma kost som jag alltid gör och tränar precis som vanligt.

För mig som har en balanserad kost och går till gymmet regelbundet känns det bara löjligt att gå på en strikt diet inför bröllopet. Jag tror självklart inte att någon menar något illa med frågorna men det känns som att folk förväntar sig att man ska tokbanta och bara äta en halv sallad inför vigseln. Varför hetsa bara för att man ska gifta sig? Jag är nöjd med min kropp och känner inte att jag behöver gå ner 5 kilo för att vara en vacker brud.