Angelica Aurell
Angelica Aurell

Angelica Aurell

Att hitta fina tärnklänningar var mycket svårare än jag trodde! Jag visste tidigt att jag ville ha en djupare färg som smaragdgrönt, lila eller mörk navy. Modellen skulle vara lång och gärna ha spets i överdelen för att matcha min klänning.

Efter mycket letande hittade jag en klänning från Elise Ryan som alla tjejerna gillade. Klänningarna har, precis som min brudklänning, en överdel med spets som är v-ringad fram och bak. För mig var det otroligt viktigt att mina tärnor kände sig vackra och bekväma! Denise, Hedi, Angielina och Sofia var så fina och jag är otroligt glad och tacksam att de var mina brudtärnor.

Mina bästa tips till dig som letar efter tärnklänningar är:

  1. Börja planera i god tid! Leta inspirationsbilder på Pinterest och samla i en mapp. Skriv ner nyckelord som beskriver vad du är ute efter, till exempel: spets, marinblått, maxi och chiffong.
  2. Lyssna på dina brudtärnor. Bjud in till middag och brainstorma tillsammans!
  3. Se till att du har klänningarna hos dig senast en månad innan bröllopet så att ni kan göra eventuella justeringar hos en skräddare.