Att hitta bröllopsdekorationer är enkeltdet svåra är att bestämma sig!

Vi hade ett färgtema i vitt, guld och navy men i själva festlokalen valde vi att bara köra på vitt och guld. I festlokalen var det dekorerat med blommor, rosenblad, cremevita ballonger i två klasar samt två gigantiska ballonger i guld med J och A. Vårt mål var att få en stilren festlokal utan massor av saker och så blev det också!

I middagslokalen hade vi en klassisk dukning med vita dukar, vita stolsöverdrag och vitt porslin. I mitten på varje bord stod en bukett med blommor. Vid varje gästs plats låg festprogram  med en navyblå sidenrosett runt om.

Det finns en del företag som säljer festdekorationer men många webshopar ser ut som hej kom och hjälp mig. Vi köpte allt hos Party Productions som har en lättnavigerad fin shop. De erbjuder dessutom stylinghjälp vid bröllop vilket kan vara en bra ide om man inte har tillgång till en assistent eller pyssliga släktingar.

Våra bästa köp:

Stora ballonger med J och A

Ballongtyngder

Rosenbladskanon