I mina ögon är det viktigt att ha en bra basgarderob. Precis som med makeup är det viktigt att ha en bra grund! Jag vet att många tycker basplagg är tråkigt men genom att utgå från dessa kan du skapa looks för både vardags och fest. Trolla med accessoarer och du kan gå från en jobbdag till mingel.
wrap

Wrapklänningar. Om jag bara fick välja ett plagg så skulle det utan tvekan vara en wrapklänning! Det finns inget plagg som jag känner mig så bekväm och fin i på samma gång.

Jag rekommenderar: Diane von Furstenberg, Asos och Michael Michael Kors

tshirt

T-shirts. Ett perfekt plagg att ha till jeans en vardag, under en cashmerekofta på vintern eller med ett stort halsband och kjol till fest. Mitt tips är att ha två av varje basfärg som är vitt, grått och svart.

Jag rekommenderar: American Vintage, Filippa K, J Crew och James Perse

jeans

Jeans. Jag gillar smala jeans och för mig är det viktigt med modeller som är mjuka i tyget.

Jag rekommenderar: EspritJ brandMiH jeans

blusar

Blusar. Jag älskar att shoppa blusar och väljer helst material som silke och bomull. Vanligtvis faller jag för modeller som är v-ringade, draperade, har spets eller en annan söt detalj som knytrosett.

Jag rekommenderar: Michael Michael Kors, Joseph, Esprit, By Malene Birger

byxor

Byxor. Man kommer långt med ett par klassiska byxor! Dessa är lika snygga med boots som med pumps.

Jag rekommenderar: Esprit Collection, Filippa K, Rene Lezard

Etiketter: