Träningen har alltid varit en viktig del av mitt liv och jag har tränat sedan barnsben. Jag har testat allt från balett till fotboll, dansade under rätt många år och hade en egen ponny under tonåren. De senaste åren har jag fått min träning genom powerwalks och träning på gym där jag kombinerar styrketräning och kondition.
gravid gravid

Nu när jag är gravid är tränar jag såklart fortfarande och jag tänker göra det till kroppen säger ifrån. Jag hoppas att jag kan träna genom hela graviditeten eftersom det gör mig glad både fysisk och psykiskt.

Min dagliga motion får jag genom 1 timmes promenad och två till tre gånger i veckan tränar jag på Balance. Jag har dock dragit ner på tempot och ställer inga krav på mig själv! Inom de närmsta veckorna funderar jag på att ta hjälp av en PT som är nischad på gravidträning för att få inspiration och tips på nya övningar .