Angelica Aurell
Hotel Imperial Vienna

Angelica Aurell

 Skjortklänning Isabella Oliver Pärlor Frogpearl

En av anledningarna till att jag bokade Imperial Vienna är att jag har sett en hel del modebilder från hotellet i olika tidningar och på Instagram. Det är en byggnad från en svunnen tid med helt fantastiska miljöer. När vi checkade in pratade vi med en manager om det här och fick även reda på att regissören till en av mina favoritfilmer, Grand Hotel Budapest, Wes Anderson, bodde på hotellet för att söka inspiration. Han döpte till och med några av karaktärerna i filmen efter personal på hotellet! Det hela slutade iallafall med en guidad tur och jag fick möjlighet att låna deras Royal suite för att ta lite outfitbilder. Det var en mulen och blåsig dag, så vi hade inte direkt bråttom att komma ut på stan…

Jag hade gärna plåtat spektakulära långklänningar men jag kommer ju inte i majoriteten av min garderob längre (av förklarliga skäl). Istället blev det iallafall min härliga skjortklänning från gravidmärket Isabella Oliver. Förresten, glöm inte att titta på Grand Hotel Budapest om ni inte sett den – en helt fantastisk film!