Angelicas Closet

Pyjamas i ekologisk bomull från Åhlens och napp från Phillips Avent

Det regnar i Stockholm idag så det blir en mysig dag hemma. Jag älskar att inte ha några specifika planer utan bara ta dagarna som de kommer! När vår lilla tjej sover passar jag på att läsa en bok och bloggar, shoppar online eller fixar lite här hemma. Jag kan även spendera timmar på att bara titta på henne. Det är otroligt vad tiden går fort när man har en liten bebis och imorgon fyller hon en månad!

Jag hade inga förväntningar på hur första tiden som mamma skulle vara och därför känns det extra kul att allt går så bra. Självklart är det jobbigt ibland (och man önskar att det fanns en manual) men hittills har det varit lättare och roligare än jag trodde. Hon har en form av dygnsrytm och jag får sova ett par timmar i sträck på natten så jag håller tummarna att det håller i sig. Jag var rädd för att lite eller oregelbunden sömn skulle göra mig galen men på något magiskt sätt klarar kroppen det – rätt fantastiskt.