Gravidmage i blommigtGravidmage i blommigt

Gravidmage i blommigt

Jag har fått ett par förfrågningar om att sammanfatta mina favoritkläder under graviditeten och självklart ska jag göra det! Mitt bästa tips är att köpa gravidkläder allt eftersom tiden går så du vet vad du verkligen behöver. Under en lång tid kunde jag exempelvis ha flera av mina vanliga klänningar och blusar. Jag shoppade inte överdrivet mycket när jag var gravid och här har ni min lista:

  • Klänningar med wrap eller omlott fram
  • En skjortklänning
  • Två par jeans, ett par blåa och ett par svarta
  • Två par dressade byxor, ett par svarta och ett par i navy
  • En ljusblå skjorta i bomull
  • Tre bastoppar i vitt, grått och svart


Två favoritoutfits under graviditetenTvå favoritoutfits under graviditeten

Två favoritoutfits under graviditeten

Mina fem favoritplagg under graviditeten var:

Skjortklänning från Isabella Oliver

Mönstrad klänning från Asos

Blå skjorta från New Look

Blommig klänning från Asos

Wrapklänning från Seraphine

Jag är väldigt nöjd med mina köp och använder majoriteten av kläderna efter graviditeten också. Eftersom många plagg är i wrap, har stretch eller knytband behövs det ingen stor mage för att dessa ska passa. Det hade känts lite trist att köpa kläder som man bara kan ha en kort tid, det är varken bra för miljön eller plånboken. Efter förlossningen är det dessutom skönt med mjuka plagg med ledig passform!

Är du gravid och vill hitta fina kläder? Spana in min lista med tips på märken som gör snygga gravidkläder för den växande magen. Jag tipsar bara om märken som jag själv har testat!

Etiketter: