angelicas closet

Rosettbody från Name it och napp från Avent

Jag har bara varit mamma i 6 veckor men blir ständigt förvånad över hur naturligt allting känns. Hur snabbt man anpassar sig och lär sig hennes signaler. Livet med Alma är givetvis lite annorlunda från innan men det är ingenting negativt, bara en ny fas i livet! Vi har tur att få barn under sommaren vilket jag tror gör allting lite lättare. Vi har bland annat gått många promenader, ätit mat på uteserveringar eller bara satt oss på Djurgården med en picknick.

Innan vi fick Alma hade jag inga förväntningar på hur det skulle vara att bli förälder. Man läser ju om allt från totalt kaos till harmoni så det kändes dumt att ställa in sig på något av det. Min inställning har mer varit att ta allt som det kommer och inte bli stressad om det inte blir som man tänkt sig. Det har visat sig vara en bra taktik och tiden hittills har varit väldigt mysig! Att se henne utvecklas och le mot en är det bästa jag har varit med om. Även om det inte alltid är lätt är varje dag fylld med mycket kärlek och jag är så lycklig över att ha en egen liten familj.