saker stil 1
Säker Stil är boken som ska guida dig till den perfekta garderoben. En bok som ska ge inspiration och konkreta långsiktiga idéer oavsett ålder. Uppfyller Säker Stil sin beskrivning? Ett stort ja på den!

Den här stilboken är en nybörjarguide och passar dig som är trött på snabba trender och vill bygga upp en välfungerande basgarderob. Till dig som vill lära dig grunderna. Det handlar om att hitta just din uniform, att handla smartare. Jag älskar budskapet som Ebba och Emilia förmedlar och något som jag själv brukar pusha för i bloggen. Det är jättekul att shoppa men jag tycker att man ska undvika snabba trender och slit och släng. Med det menar jag inte att man inte kan eller ska handla budgetplagg men man ska försöka ha en tanke med sin shopping och köpa saker som man kan ha under en längre tid. Det mår din garderob, plånbok och miljön bra av!

saker stil 3

saker stil 2

saker stil 4

Etiketter: