Angelica Aurell
Nu har vi snart varit i Palma i tre veckor och jag längtar inte hem det minsta. Jag behövde verkligen ett miljöombyte och är så glad att vi har möjlighet att vara här. Februari är nog den värsta månaden på året men det här klimatet gör mycket för humöret och man känner hur batterierna har laddats! Jag trivs otroligt bra och dessutom är staden väldigt barnvänlig.

Idag har vi bland annat ätit lunch på Hospes Maricel och njutit av utsikten från deras terrass. Det var molnigt på förmiddagen men lagom till kaffet kom solen fram igen! Hurra! Efter lunchen åkte vi ut till underbara Deia och tittade på utsikten över havet vid Sa Foradada. Jag hade gärna bott där ett par nätter men under lågsäsong är det tyvärr helt stilla och byn har i princip skugga hela dagarna.

Angelica Aurell

Angelica Aurell