Angelica Aurell
Jag har fula fötter! Ingen pedikyr eller lyxigt nagellack i världen kan få mina fötter att se posh ut.

Min favoritfilm är italienska La vita è bella (Livet är underbart). Det finns ingen bättre film.

Jag drömmer ofta om kläder och att jag gör galna reafynd (besvikelsen när man vaknar). En återkommande dröm är att jag träffar designers som Diane von Furstenberg och man kan ju hoppas att den blir sann en dag!

Mitt intresse för inredning är helt nytt. För bara två år sedan var jag helt ointresserad men nu letar jag ständigt inspiration på Pinterest och vill göra massor med vår lägenhet. Innan hade jag aldrig någonsin spenderat mycket pengar på kuddar.

Jag har en löjligt stor bröstkorg med utstående revben. När jag var liten hade jag komplex för min bröstkorg och jag minns att jag frågade min mamma om man kunde operera bort den. Idag bryr jag mig inte utan ser det som någonting unikt.

Jag gillar inte att borsta tänderna med någon annan i samma rum och undviker det till varje pris.

En dröm är att bli grym på att laga mat! Just nu gör jag mest fisk och sallader men det vore kul att kunna variera sig lite…

Jag är inte speciellt ordningsam av mig. Johan brukar kalla det kaos men för mig är det organiserat kaos. Jag måste ha en stol i sovrummet eller i klädkammaren där jag kan lägga av saker. Visst tar jag hand om sakerna på stolen men det kan ta en dag, eller fyra.