IMG_9756.jpgIMG_9756.jpg

Under vår vistelse i Köpenhamn bodde vi på D’Angleterre som är ett av världens första lyxhotell. Både jag och Johan prioriterar gärna lyxiga hotell och när vi hade två dagar själva var D’Angleterre ett självklart val. Det är dyrt (speciellt när allt i Danmark är 30% dyrare än svenska kronan) men väl värt pengarna om man vill prioritera sitt boende på resan. Jag älskade vårt rum och frukosten var magiskt god. I torsdags åt vi lunch på deras stjärnrestaurang Marchal och valde Chef’s choice, tre rätter som kocken själv valde. Min favorit var en svamptoast!

Köpenhamn har ytterst få lyxhotell så om du gillar anrika femstjärniga hotell kan jag varmt rekommendera D’Angleterre. Perfekt när du vill unna dig någonting extra och ge en guldkant på semestern. Om du letar efter ett mer trendigt hotell kommer jag med tips i min guide till Köpenhamn som publiceras i nästa vecka.


Hotel D'AngleterreHotel D'Angleterre

Hotel D’Angleterre


Hotel D'AngleterreHotel D'Angleterre

Hotel D’Angleterre


Hotel D'AngleterreHotel D'Angleterre

Hotel D’Angleterre