hem inspiration
Just nu letar vi efter en ny lägenhet och förhoppningsvis hittar vi något till hösten. Jag gillar vår lägenhet men det är dags för någonting större. En lägenhet som vi kan ha i många år framöver. På vår lista står bland annat balkong, möjlighet till tre sovrum och sekelskifts. En av mina drömmar är att kunna ha ett litet kontor hemma!

När det kommer till inredning älskar jag vitt, sammet, stuckaturer, mörkt trä, guld och rokoko. Nu kan man inte ha en hel lägenhet med rokoko-möbler men man kan alltid inspireras av denna vackra tid! Jag vill till exempel gärna ha stora speglar med guldramar! Ovan har jag samlat några bilder som inspirerar mig och ett par av dessa kommer från Rachel Parcell som har väldigt bra smak på både inredning och kläder. Mer av min inspiration hittar du på Pinterest.

r11 r12

Etiketter: ,