kontoret klader

Blus // Byxor // Väska // Klänning // Ballerinas // Klocka

Anteckningsbok // Kavaj // Kjol // Pumps // iPhoneskal // Armband

Semestern börjar dra mot sitt slut och det är dags att sakta men säkert blicka framåt mot hösten. Jag är fortfarande mammaledig men har en spännande nyhet som jag snart kan dela med er! Vad det är kommer jag att kunna berätta om om en vecka eller två och jag längtar till dess.

Nu under augusti kommer jag att dela med mig av klädtips som passar bra till jobbet. Nu beror det givetvis på vad man jobbar med och men jag har valt ut stilrena kläder och accessoarer att inspireras av. Ni kommer bland annat att få tips på snygga kostymer och pennkjolar med det lilla extra. I det här inlägget har jag valt ut tre fina outfits och jag själv är sugen på byxorna!

Etiketter: ,