Jag älskar stora coffee table böcker och har några högar runt om i lägenheten. Jag brukar flytta runt böckerna då och då så man får lite variation! Det är något speciellt med att bläddra i dessa och jag vill konstant fylla på min samling.
IMG_0528-2

Här ovan hittar ni mina favoriter! Böckerna längst ned är nästan 40 cm långa så det här blev en massiv hög. Något som jag älskar är att ta några minuter med en bok i soffan, bläddra och låta sig inspireras. När jag fick lite tid över idag blev det La Dolce Vita med lyxiga bilder från Italien av Slim Aarons.

bocker inredning

Coffee table böcker är perfekt att önska sig i present och ovan är några av böckerna som jag suktar efter från Rizzoli och Assouline. Högst upp på min lista står nog Harry Winston som skapar magiska smycken, så vackra att man nästan svimmar. Jag har en dröm om att en dag kunna köpa ett smycke från just Harry Winston men det lär ju dröja om vi säger så…