lindex pink collectionlindex pink collection
lindex pink collection

Oktober närmar sig och det är dags att lyfta kampanjer som bidrar till bröstcancerforskningen. En forskning som är otroligt viktig och berör oss alla på något sätt.

Jag vill börja med att tipsa er om Lindex årliga kollektion som lanseras i butiker och online den 6 oktober. Modekedjan har tidigare år samarbetat med designers som Missoni och Matthew Williamson men 2016 står Lindex egna designteam bakom kollektionen som har fått namnet Pink Collection.

Pink Collection innehåller 19 plagg och accessoarer i mjuka, stickade och vävda material i en skala av djupt vinrött till ljust rosa. Ovan har jag valt ut mina favoriter och jag älskar den rosa blusen med knyt! Till kollektionen hör också ett rosa armband från vilket hela överskottet skänks till cancerforskningen. Armbandet, som är gjort av läder och metall, är tillverkat i Sverige med en miljövänlig garvningsteknik.