IMG_4826.jpgIMG_4826.jpg


IMG_4834-2.jpgIMG_4834-2.jpg

I förra veckan var det första gången som Alma tydligt visade att hon ville ha på sig ett specifikt plagg. Jag hade köpt en kanintröja till henne på Livly och när jag plockade upp den ur påsen blev hon överlycklig. Hon tog tag i tröjan, sprang till spegeln och höll stolt upp den framför sig. Efter pekade hon på kaninerna och försökte ta på sig tröjan över sin pyjamas. Det är rätt kul att se hur hon fastnar för vissa saker!


barnklader-tjej-kaning.jpgbarnklader-tjej-kaning.jpg

Rosa tröja / Badhandduk / Jumpsuit / Gosedjur / Vit tröja

StrumpbyxorCashmeresockor / Klänning / Mössa

Eftersom Almas tröja vad sådan succe kanske jag slår till på klänningen också. Jag tycker dock att det är lättare med byxor och tröja nu på vintern när man ska ha overall eller regnkläder över. Den vita tröjan med en grå kanin bak är bland det sötaste jag har sett! Den är helt neutral fram så det blir en kul överraskning när barnet vänder sig om.

Etiketter: ,