Angelicas ClosetAngelicas Closet
Så fort Alma har somnat efter lunch sätter jag på kaffebryggaren och rusar till datorn. Det är min gyllene tid! Just nu håller jag på med ett projekt som jag hoppas att jag kan visa er inom en väldigt snar framtid. Jag håller nämligen på att bygga en sajt som jag tror att många kommer uppskatta. Först trodde jag att det skulle bli lansering i oktober men eftersom min tid är begränsad har det blivit framskjutet till november.

Jag är en person som älskar att anteckna och skriver alltid ner mina ideer. Jag gillar att skriva förhand och just nu använder jag en ljusrosa bok från Paperstyle. Min vän Angielina brukar skämta och säga att min handstil inte har ändrats sedan jag var 11 år och det stämmer faktiskt. Det är rätt lustigt att min handstil inte har utvecklats så mycket, den är rätt barnslig men jag tänker att huvudsaken är att jag och andra kan se vad man skriver.

Etiketter: