Angelicas Closet
Angelicas Closet

När jag sitter vid datorn vill Alma gärna komma och hjälpa till. Hon vill härma mig när jag skriver på tangenterna och gör anteckningar vilket är jättegulligt. I början fungerade det bra att hon satt i mitt knä samtidigt men nu har hon gått från att försiktigt trycka till att mer slå på hela datorn! Nu får jag helt enkelt använda datorn i smyg när hon sover eller leker med duplo.

Det är så mycket jag vill göra men det är svårt att få tiden att räcka till. Jag älskar att vara med Alma men det ska också bli skönt när hon börjar förskolan i slutet på januari. Jag längtar efter att få starta igång med jobbet och jag är så glad över att kunna driva eget som konsult. Jag har uppskattat och njutit av min mammaledighet men nu är det dags att fokusera och utveckla det jag vill göra.