Angelicas Closet Angelica Aurell brudklanning brollopsklanning Angelicas Closet Angelica Aurell brudklanning brollopsklanning
Min dator håller på att svämma över och det är dags att rensa ordentligt bland filer och bilder. Nästa vecka ska jag titta efter en extra hårddisk och synka fler bilder mot min Dropbox. För mig som älskar att fota handlar det om tusentals bilder som ligger i olika mappar. Phu! 

Nu på morgonen började jag gå igenom bilder från 2014 och det var året som jag och Johan gifte oss. Jag hittade bland annat bilden ovan från när jag testade min brudklänning för första gången. Som ni ser var den inte klar utan vi testade bland annat var midjan skulle vara och längden på kjolen. Det här var faktiskt samma dag som min möhippa och jag har många roliga minnen från den dagen. Jag älskar hur bilder gör minnen extra starka.

För dig som är nyfiken har jag skrivit tidigare om hur min brudklänning blev till och du hittar det inlägget här.