IMG_6060.jpgIMG_6060.jpg

Tipset: Strand Hotel Nybrokajen

Vad: Bruncha, fika ute på sommaren, hotellnatt

Ett av mina favorithotell i Stockholm är Radisson Strand Hotel vid Nybrokajen. Vad är det då som sticker ut? Jo, deras service. Jag har varit där vid alla möjliga tillfällen; med mammagruppen, affärsluncher, fikat med vänner, brunchat på Herr Julius, sovit över med Johan och hyrt en svit för min babyshower. Deras bemötande har alltid varit på topp och för mig är det guld värt när man får lika bra service med barn som utan.

Just nu pågår en stegvis renovering av hela hotellet och jag har hört att det ska öppna ett nytt restaurangkoncept till sommaren. Spännande!

Fler tips dyker upp i kategorin Mitt Stockholm varje vecka.


IMG_6082.jpgIMG_6082.jpg


Angelica-Aurell-2.jpgAngelica-Aurell-2.jpg


IMG_5078-2.jpgIMG_5078-2.jpg


IMG_5138.jpgIMG_5138.jpg