angelica-4377-2.jpgangelica-4377-2.jpg


angelica-4432.jpgangelica-4432.jpg


angelica-4427.jpgangelica-4427.jpg

KlänningMajeSkärp Prada Pumps Rizzo

I lördags fyllde jag år och på dagen hade jag på mig en klänning från Maje. Det är en franskt märke som jag tycker väldigt mycket om! Jag fyllde 29 år och på morgonen blev jag väckt av Johan och Alma med jordgubbstårta och kaffe. Alma ville dock inte släppa taget om jordgubbstårtan och ropade att det var hennes.

På dagen var vi på ett dop i Oscarskyrkan vilket var väldigt mysigt och sedan hade vi min mamma över på fika hos oss. Senare på kvällen mötte jag upp vänner för drinkar på Sturehof och sedan blev det sen middag på Papas. Efter god italiensk mat och en hel del vin gick vi vidare till Fou och dansade. En riktigt rolig födelsedag med andra ord!