IMG_6604.jpgIMG_6604.jpg


IMG_6598.jpgIMG_6598.jpg

När jag och Johan var i Rom hade min mamma ansvaret för Alma. Det här var första gången som vi var utomlands utan henne! Vi har varit borta på bröllopshelger innan men det här var första gången som vi hade barnvakt en längre tid. Vi flög på tisdagen och kom hem lördags kväll så det var inte förrän på söndagen som vi träffade Alma igen.

Hur gick det då att vara borta från Alma? Mycket lättare än jag trodde! Jag hade föreställt mig att jag skulle få ångest varje dag men så blev det inte. Jag saknade såklart Alma, speciellt när man såg andra barn i hennes ålder, men inte så att det var jobbigt. Jag kände mig trygg med Alma hos min mamma och jag vet att hon hade jättekul. Både jag och Johan kunde slappna av och bara vara vilket jag är väldigt glad över! 


Det var väldigt tomt att komma hem till lägenheten på lördagskvällen. Det kändes så fel att vara hemma utan henne! På söndagen längtade jag otroligt mycket efter Alma och räknande sekunderna till hon kom hem. När hon plingade på dörren med min mamma och hennes sambo blev jag väldigt känslosam. 

Jag är iallafall otroligt glad att jag och Johan reste på semester själva och det kommer absolut bli en tradition. Det är viktigt att få kvalitetstid med varandra!