Angelica-Aurell-Angelicas-ClosetAngelica-Aurell-Angelicas-Closet

Jag hoppas att ni gillar nya Angelicas Closet! Jag är inte helt klar med designen men det är iallafall på god väg. Den här gången bygger jag hela bloggen själv och er feedback är guld värd! 

Ni har väl inte missat att ni kan navigera bland kategorierna uppe i menyn? Jag vill att det ska vara lätt att hitta äldre inlägg under specifika kategorier. Under Livsstil hittar ni bland annat kategorierna Barn, Bröllop och Gravid. Mina reseguider hittar ni under Resor och outfits under Min Stil

På nya bloggen satsar jag på en stilren design och inga irriterande banners. Gör jag ett samarbete med en annonsör markeras självklart inlägget med ”annons/samarbete”. I vissa inlägg använder jag affiliatelänkar, inläggen markeras då med texten ”innehåller affiliatelänkar”. Dessa produkter är alltid omsorgsfullt utvalda av mig. 

Ni läsare betyder väldigt mycket för mig och jag uppskattar verkligen all feedback. Ni kan antingen lämna en kommentar här i bloggen (man behöver bara fylla i sitt namn) eller maila mig på angelica@angelicascloset.se