Angelica-Aurell-Miss-Guided-baddraktAngelica-Aurell-Miss-Guided-baddrakt


miss-guided-baddraktmiss-guided-baddrakt


Miss-Guided-angelica-aurell-for-love-and-lemonsMiss-Guided-angelica-aurell-for-love-and-lemons

Baddräkt Missguided Spetsklänning For Love & Lemons Solglasögon Triwa

Den här vita baddräkten köpte jag innan vi åkte till Tyskland och den är redan min favorit. Först var jag lite osäker på vitt för man vill ju inte att den ska bli genomskinlig i vattnet haha. Den är dock ordentligt fodrad så man kan vara säker! Jag gillar volangerna och trots att modellen är djup v-ringad sitter allt där det ska så man kan leka non-stop med Alma. 

Under våra dagar på stranden har jag oftast haft baddräkten tillsammans med en vit spetsklänning från For Love & Lemons. Jag gillar att ha vitt på vitt och den går bra ihop med modellen på baddräkten. 

innehåller affiliatelänkar