Angelica-AurellAngelica-Aurell

Efter att ha bott en vecka på Seehuus i Timmendorfer Strand åkte vi vidare till Grand Hotel Heiligendamm. Byn är Tysklands första badort och dess historia sträcker sig bak till 1793.

Både jag och Johan älskar att bo på lyxiga hotell med historia och Grand Hotel Heiligendamm har en väldigt intressant sådan. Från en ultimat lyxresort där bland annat tsarfamiljen bodde till att stå öde under DDR-tiden. Efter flera år av renoveringar öppnade hotellet igen 2003 och det är så magiskt vackert. Dessa vita vackra byggnader omgiven av fina gräsmattor, blommor och havet ett par meter bort. 

Det här inlägget är inte sponsrat på något sätt utan det är jag som är intresserad av historia och är lite av en hotellnörd. Jag älskar hotell som berättar en historia, adderar så mycket till ens vistelse!


grand hotel heiligendammgrand hotel heiligendamm


grand hotel heiligendammgrand hotel heiligendamm


grand hotel heiligendammgrand hotel heiligendamm


Angelicas-Closet-grand hotel heiligendammAngelicas-Closet-grand hotel heiligendamm