bb marschenbb marschen

Idag var jag med i en demonstration för första gången i mitt liv! Jag, Johan och Alma var med och protesterade mot förlossningskrisen. En kris som är helt oacceptabelt i ett land som Sverige 2017. Vi har bland världens högsta skatter men kan ändå inte erbjuda alla kvinnor en trygg förlossning. I den här frågan har nästan alla landsting misslyckats så samtliga partier borde stå i skamvrån. 

Det här är en fråga som jag blir väldigt upprörd över så det var en självklarhet att gå med i marschen idag. 

Jag skulle vilja hylla BB-marschens arrangörer, Cissi Wallin, Emily Comeau Hellsing och Födelsevrålet för ett fantastiskt initiativ! Nu hoppas jag att den här frågan prioriteras och att det faktiskt sker en förändring, det finns inget annat alternativ. 


cissi wallin bb marschen.jpgcissi wallin bb marschen.jpg


bb marschen.jpgbb marschen.jpg


bb marschen.jpgbb marschen.jpg


bb marschen.jpgbb marschen.jpg


bb marschen.jpgbb marschen.jpg