Igår eftermiddag var jag och Alma på ett mysigt event som Polarn O. Pyret hade på A House. Lokalen var dekorerad med gräsmattor, stubbar och träd, en liten bro och sand med vass runtomkring. I taket hängde trägungor och vissa partier av gräsmattan hade inbyggda studsmattor. Ett paradis för barn helt enkelt!


Angelica Aurell Polarn o Pyret.jpgAngelica Aurell Polarn o Pyret.jpg

Polarn O. Pyret har höjt modegraden rejält tillsammans med ett ökat hållbarhetsfokus. De nya kollektionerna är så fina och jag älskar alla härliga detaljer. Jag tror verkligen att det är ett vinnande koncept för Polarn O.Pyret att bli mer trendiga samtidigt som man håller kvar vid kvalitet och funktion. 


Polarn O Pyret.jpgPolarn O Pyret.jpg


Polarn O pyret.jpgPolarn O pyret.jpg


Polarn O Pyret.jpgPolarn O Pyret.jpg


Polarn O PyretPolarn O Pyret


Polarn O Pyret.jpgPolarn O Pyret.jpg


Polarn O Pyret.jpgPolarn O Pyret.jpg


Polarn O Pyret.jpgPolarn O Pyret.jpg


Polarn O Pyret.jpgPolarn O Pyret.jpg


Polarn O Pyret.jpgPolarn O Pyret.jpg