Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelicas Closet Ceannis DAY.jpgAngelicas Closet Ceannis DAY.jpg


DAY.jpgDAY.jpg

Spetstopp DAY Sammetsloafers Rizzo Kofta DAY Byxor Wera Väska Ceannis Solglasögon Triwa    

Hoppas att ni har haft en härlig helg! Igår hade jag och Johan en dag själva, medan Alma lekte med sin mormor tittade jag och Johan på lägenheter. Det var ingen som var mitt i prick men vi får se… Efter lägenhetsvisningarna gick vi till Diplomat för afternoon tea. Jag älskar deras afternoon tea och det var så mysigt med tid tillsammans. 

På söndagar känner jag oftast för att ha någonting mysigt på mig och igår blev det en underbar stickad tröja från DAY. Den är så gosig och känns verkligen som det perfekta höstplagget.

innehåller affiliatelänkar