Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelica Aurell gravid.jpgAngelica Aurell gravid.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelica Aurell DAY.jpgAngelica Aurell DAY.jpg


DAY klanning M Missoni.jpgDAY klanning M Missoni.jpg


RR4C8229.jpgRR4C8229.jpg

Maxiklänning DAY Väska M Missoni Nagellack Essie (innehåller affiliatelänk)

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg! Min fredag var superlugn och i lördags var vi bjudna på en drink. I söndags hade Alma dans på Base och efter tittade vi på en lägenhet och fikade med min mamma. 

Förresten, hur underbar är inte den här blommiga klänningen? Jag har alltid haft en kärlek till blommigt och det är ett mönster som jag gärna har året om. På hösten och vintern är det fint med lite djupare nyanser som lila och grått.

Bilder av Malin Göransson